Geluidsinstallatie kantine

Tegenwoordig is muziek niet meer weg te denken, zowel thuis, in de auto, op de sportschool noem maar op. Uiteraard wil het personeel op de werkvloer ook voorzien worden van een leuk achtergrondmuziekje van hun favoriete radiostation. Omdat de productiviteit van de werknemers op de werkvloer toeneemt met muziek op de achtergrond, is het ook fijn tijdens de lunch. Daarom worden kantoorgebouwen, fabriekshallen vaak door ons voorzien van een goede achtergrondmuziek in kantines. 

Zone geluidsinstallatie

Deze kantines zijn gecombineerd met de vast geluidsinstallatie van het gebouw, maar afzonderlijk te gebruiken. Dus hier kan de volume en input apart van bediend worden.
Met de juiste muziekinstallatie is alles haalbaar! Dus iedere ruimte een aparte radiozender? Dat kan. Ook een aparte volumeregeling in de kantine is mogelijk. Wij werken met de nieuwste technieken. Denk aan wandregelaars met een UTP-aansluiting. Een voeding te koppelen en door ons vakkundig aangesloten.

Echter dienen deze installaties wel geprogrammeerd te worden met de computer. Dat is eenmalig en wordt door ons technisch-personeel geheel naar wens van de klant van A tot Z uitgevoerd. Uiteraard is dit naderhand geheel opnieuw aan te passen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.