Geluidsinstallatie Scholen/onderwijs

In het onderwijs wordt zeer veel gebruik gemaakt van audio-, licht- en beeldsystemen. Bij het toepassen van een beeldsysteem in een lokaal hoort ook een bijpassende geluidsinstallatie. Vaak zijn dit eenvoudige installaties die makkelijk bediend dienen te worden. Hierbij kan gedacht worden aan opbouw luidsprekers (bijvoorbeeld zuilen) of plafondluidsprekers. Deze zijn te gebruiken in 100 volt of laag-ohmig uitvoeringen. Voor elke lokaal hebben wij (vaak standaard) een oplossing. Dit combineren we vaak met een smartboard.

Ook is de aula tegenwoordig multifunctionele ruimte. Vaak worden deze ook gebruikt voor musicals of andere gelegenheden. Hier moet natuurlijk ook het geluidssysteem op aangepast zijn. Afhankelijk van de grote en akoestiek , passen wij de juiste geluidsinstallatie toe.
indien gewenst met projectiescherm en/of podiumverlichting. Deze verlichting is tegenwoordig uitgerust met energiezuinige (RGBW) LED-lampen. Zo zijn de kleuren eenvoudig te veranderen in elk gewenste kleur. Deze LED-lampen zijn te bedienen met een LED-controller en/of smartphone/tablet. Dus zeer eenvoudig in gebruik!

Beeldinstallaties in scholen

Lokalen worden tegenwoordig voorzien van een SMARTBOARD ook wel interactieve beeldscherm genoemd. Naast het plaatsen van de beeldschermen monteren wij ook de luidsprekerboxen bij de beeldschermen. Smartboards zijn verkrijgbaar in projectoren en touchscreen displays.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

 

Contact opnemen

captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”