Geluidsinstallatie Restaurant 212 Amsterdam

In dit prachtige restaurant aan de Amstel in Amsterdam, mochten wij ook hier een prachtige geluidsinstallatie installeren.

Ook hier kozen wij voor het merk: APART Audio.
De klant wilde een compacte geluidsinstallatie die een perfecte klank kon weergeven. Dit is gerealiseerd met 6x APART MASK6CT op de 16 ohm stand. Compacte 2-weg satellieten met een 6.5″ woofer, die hier fungeert als hi and midrange-speaker. Dit omdat deze worden ondersteund door 2x APART SUB22011 SUBWOOFERS! Zo krijg je een perfect 3-weg-systeem.

Subwoofers in Restaurant

Omdat in dit prachtige restaurant aan de Amstel de klank perfect moest zijn, worden de APART MASK6CT satelliet-luidsprekers versterkt met 2x 10″ subwoofers.
Om een ideale klank te realiseren, worden vaak subwoofers toegepast! Zo krijg je echt een prachtig resultaat audio gebied!

Wel was er één eis: De subwoofers mochten niet in het zicht. Daarom is er samen met de architect een oplossing bedacht.
De subwoofers zijn verborgen achter een RVS-rooster onder de bar. Zo zijn ze uit het zicht maar geven toch een perfect resultaat!
De bar heeft een behoorlijke lengte in Restaurant 212. Dit gaf de mogelijkheid om de gehele te ruimte benutten met een mooie diepe bas.
Daarom hebben we aan beide einde van de bar de subwoofers verborgen op een prachtige, maar eenvoudige manier.

Om dit allemaal aan te sturen moet er natuurlijk ook een goede versterker aanwezig zijn. Ook hier is gekozen voor APART AUDIO!
Namelijk met de: APART CHAMP-3D.
Met de meegeleverde presets in de versterker, krijg je het optimale resultaat voor alle luidsprekers.

Een goede geluidsinstallatie in een horecagelegenheid verdient veel aandacht. Omdat wij van Koster AVL al tientallen jaren hierin actief zijn, weten wij de beste installatie aan te bieden voor alle soorten ruimtes!

Wilt u een passende offerte voor uw onderneming? Vraag deze dan vrijblijvend bij ons aan! Wij werken met vele merken.
Wij ontwerpen en installeren het gehele project van A tot Z.!

Ook leveren wij uiteraard: beeldschermen, beamers, LED-lampen, Trussen. En zelfs verhelpen wij akoestische-problemen.