logo-nav

Led-verlichting


Home » Led-verlichting

Led-verlichting

Al het mogelijke uit het onmogelijke halen. Dat doen wij met High-end LED-producten, custom made. Uw LED-project, onze zorg. Voor gebruik in winkels is de keuze groot!  Aluminiumprofielen voorzien van LED-verlichting of juist LED-spots in diverse kleuren wit. Uiteraard zijn de LED’s ook in RGB-W kleuren leverbaar. Tevens bestaat de mogelijkheid om de verlichting te monteren aan Truss-systemen. Deze zijn leverbaar in meerdere maten en kleuren.

Koster AVL adviseert, ontwerpt en levert verlichting voor o.a. de Horeca.
Alle verlichtingswensen worden door ons gerealiseerd. Vaak in samenwerking met de architecten, maar ook met alleen de klant.
Van het verlichten van de bar tot de plafonds. Leverbaar in statische en dynamische LED-verlichting. Deze laatsten zijn LED’s die geprogrammeerd worden, waardoor deze LED’s een enorm gevarieerd lichtspektakel kunnen creëren door de veranderingen van de kleuren en patronen.

Wij werken alleen met A-merken, dus gegarandeerd een lange levensduur en zuinig in gebruik.
Bij dynamische LED-verlichting zijn de LED’s aan te sturen met een iPAD. Via een app die wij geprogrammeerd hebben, worden alle wensen van de klant gerealiseerd.