logo-nav

100 Volt geluidsinstallatie


Home » 100 Volt geluidsinstallatie

100 Volt geluidsinstallatie

100 volt systemen worden vaak toegepast op middel tot grote locaties met meerdere ruimtes. Er zijn talloze verschillende plekken denkbaar. Je ziet ze dikwijls terug in een school, kantoor, restaurant, café, winkel en zalencentrum. Maar ook in een sportcentrum, bedrijfshal, vergaderruimte, kantine of op buitenlocaties zoals een terras of sportveld worden ze regelmatig ingezet.

Voordelen

Het voordeel van een 100 volt geluidsinstallatie is dat je vele luidsprekerboxen op één systeem kan door koppelen. Ook kan men lange afstanden overbruggen met de bekabeling, tot kilometers aan toe. Daarom passen wij het altijd toe bij grote ruimtes. De kabeldikte is dun in vergelijking met laagohmige systemen. Uiteraard zal de kabel dikte toenemen bij hoge hoge vermogens gecombineerd met zeer lange kabellengtes.

Waar voorheen een 6 Watt speaker toegepast werd plaatsen wij nu grotere vermogens. Dit komt mede omdat men ook een volwaardige klank wilt, met lage tonen net als de muziekinstallatie die ze thuis hebben. Eénmaal gewend en je wilt niet meer terug naar het blikkerige geluid.

Locaties

Op veel locaties met grotere oppervlaktes (denk aan geluidsinstallaties in distributiecentrums) werken wij ook met 8 inch speakers.

Met de juiste luidsprekerboxen ook een zeer goede volwaardige klank. Wij werken met 100 volt met inbouw en opbouw luidsprekerboxen.

Geluidsinstallatie Sportveld

100 Volt Omroepinstallatie

100 Volt omroepinstallaties voor binnen die bijvoorbeeld in supermarkten of kantoren geplaatst worden, kunnen gepaard gaan met een achtergrondmuziek-installatie.

De muziek is altijd hoorbaar, maar zodra er gesproken wordt dimt de muziek en de spreker is dan alleen nog hoorbaar. Dit voor een algemene boodschap of voor een noodsituatie. Als de spreker de muziek overruled, spreken we van een first priority voor de spreker. Gebeurt dit niet dan gaat het geluid van de muziek en spreker door elkaar heen, daardoor wordt de omroep onverstaanbaar.

Contact

Voor de juiste 100 volt of omroepinstallatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd