logo-nav

Geluidsinstallatie Terras


Home » Geluidsinstallatie Terras

Geluidsinstallatie terras

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw terras? Wij hebben door de jaren heen talloze terrassen voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie terras

Alleen binnen muziek in uw onderneming? Tegenwoordig is muziek buiten ook erg aangenaam. Veel horecabedrijven maken hier al gebruik van.
De geluidsinstallatie van het terras kan gekoppeld worden aan de bestaande muziekinstallatie van binnen. Ook kan er dezelfde muziek afgespeeld worden.

Buiten luidsprekerboxen

Uiteraard kan het ook zo zijn dat buiten op het terras de muziek anders moet zijn. Dat kan! Wij deze de buiten luidsprekerboxen zo in dat dit een aparte zone wordt. Zodoende is niet alleen de muziekkeuze in te stellen maar ook de volume. Het is niet optimaal als de volume meegaat op de volumeknop van binnen.

Weerbestendige boxen

Uiteraard dient er goed rekening mee gehouden te worden dat de luidsprekerboxen weersbestendig zijn. Bij een strandtent krijgen ze te maken met extreme weersomstandigheden.

Wij werken met A-merken die bestemd zijn voor alle weersinvloeden.

Contact

Voor de juiste terras geluidsinstallatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd