logo-nav

Geluidsinstallatie Moskee


Home » Geluidsinstallatie Moskee

Geluidsinstallatie Moskee

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw Moskee? Wij hebben door de jaren heen talloze Moskee√ęn voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie Moskee

Deze geluidsinstallaties zijn meestal zeer complex. Vaak zijn ze opgedeeld in meerder ruimtes. In iedere ruimte moet de verstaanbaarheid optimaal zijn. Wij werken met vele soorten systemen. Elke ruimte kan eventueel apart bediend worden qua volume.

Ook al is de akoestiek in een moskee vaak erg goed. Er dient wel goed rekening gehouden te worden met de plaatsing van de luidsprekerboxen.
Soms plaatsen wij krachtige inbouw luidsprekerboxen, maar uiteraard ook de opbouwuitvoering.

Microfoon Moskee

Voor een goede verstaanbaarheid van de spreker, werken wij met meerdere soorten microfoons. Bekabeld altijd met condensator-uitvoeringen.
Dit zorgt ervoor dat de spreker niet dicht op de microfoon met zijn mond hoeft te praten.
Ook is een prachtige oplossing:¬†draadloze headsets! Hiermee cre√ęer je de beste verstaanbaarheid en ook minder kans op rondzingen van de microfoon.
Rondzingen houdt in: de microfoon vangt het geluid op van de luidsprekers. Hierdoor krijg je een pieptoon over de luidsprekerboxen. Iets wat wij een gebed absoluut niet mag gebeuren.

Geluidsinstallatie Sportveld

Levering in heel Nederland

Koster AVL verzorgt Geluid, Licht, Beeld en Akoestische-oplossingen voor o.a. Scholen, Horeca, Sportaccommodaties, Retail, Productieruimtes, Maneges, Sportscholen, Zwembaden, Uitvaartcentra, Jachtbouw en meer! Wij leveren in heel Nederland.

Contact

Voor de juiste Geluidsinstallatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd