logo-nav

Geluidsinstallatie Horeca


Home » Geluidsinstallatie Horeca

Geluidsinstallatie horeca

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw horeca bedrijf? Wij hebben door de jaren heen talloze horeca bedrijven voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Lichtinstallatie in horeca LED

Lichtsystemen zijn er in vele soorten. Koster AVL ontwerpt samen met de klant het lichtplan van A tot Z uit.
Veel voorkomende producten in de horeca zijn LED’s. Deze zijn o.a. voor het verlichten van de bar en ook de wanden of plafonds.
In bar-dancings en/of discotheken worden vaak trussen met de nodige lampen toegepast.
Deze systemen worden door ons in zijn geheel ontworpen.

De besturing van deze (LED)-lampen zijn tegenwoordig zeer eenvoudig te bedienen. Wij passen vrijwel altijd DMX512 hiervoor toe.

Geluidsinstallatie Horeca

Een goede geluidsinstallatie in de horeca is een absolute must. Of het nu een  geluidsinstallatie voor een restaurant, café of discotheek is. Muziek maakt ten alle tijden de sfeer.

Koster AVL verzorgt het complete systeem. Of het nu gaat om een line array voor het grote werk. Of voor alleen wat achtergrondmuziek, voor bijvoorbeeld een restaurant.

Een geluidsinstallatie voor de horeca stellen wij geheel samen naar wens van de klant. Soms kiezen wij voor een 100 volt geluidsinstallatie voor vele luidsprekerboxen en/of lange afstanden.
Ook werken wij samen met partijen die de muziekcomputers leveren/installeren. Zo is het geheel pakket compleet.

Levering in heel Nederland

Koster AVL verzorgt Geluid, Licht, Beeld en Akoestische-oplossingen voor o.a. Scholen, Horeca, Sportaccommodaties, Retail, Productieruimtes, Maneges, Sportscholen, Zwembaden, Uitvaartcentra, Jachtbouw en meer! Wij leveren in heel Nederland.

 

Contact

Voor de juiste Horeca Geluidsinstallatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd