logo-nav

Geluidsinstallatie Uitvaart


Home » Geluidsinstallatie Uitvaart

Geluidsinstallatie uitvaart

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie bij uw uitvaart? Wij hebben door de jaren heen talloze uitvaarten voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie uitvaartcentrum

Hoe belangrijk is een goede verstaanbaarheid van een spreker bij een uitvaart? Of de muziek die afgespeeld dient te worden na of voor elk gesprek?
Een goede geluidsinstallatie bij een uitvaartcentrum is een absolute must! Zowel in een uitvaartcentrum of buiten bij de begraafplaats zelf!
Wij leveren vaste systemen voor binnen en buiten. Vaak is de eis voor buiten een mobiel systeem op een accu! Deze geluidssystemen zijn vrijwel altijd bij ons in voorraad.

Stroomuitval

Ook voor de geluidsinstallatie in het uitvaartcentrum zelf worden zeer hoge eisen gesteld. Een uitvaartcentrum kan het niet veroorloven dat het systeem stil komt te vallen! Wij leveren ook systemen op 230 gecombineerd op 24 volt! Als bijvoorbeeld de stroom uitvalt, schakelt deze automatisch over naar een laagspanning van 24 volt, zodat het het systeem altijd in gebruik blijft!

Levering in heel Nederland

Koster AVL verzorgt Geluid, Licht, Beeld en Akoestische-oplossingen voor o.a. Scholen, Horeca, Sportaccommodaties, Retail, Productieruimtes, Maneges, Sportscholen, Zwembaden, Uitvaartcentra, Jachtbouw en meer! Wij leveren in heel Nederland.

Contact

Voor de juiste Geluidsinstallatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd