logo-nav

Geluidsinstallatie Zwembad


Home » Geluidsinstallatie Zwembad

Geluidsinstallatie zwembad

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw Zwembad? Wij hebben door de jaren heen talloze zwembaden voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie zwembad

Bij een geluidsinstallatie in een zwembad, worden hoge eisen gesteld aan het materiaal. Door de chloordampen verteren sommige materialen zeer snel.
Om ongelukken te voorkomen, werken wij met speciale luidsprekerboxen van hoge kwaliteit. Ook met het akoestiek moet goed rekening gehouden worden. Wij plaatsen de luidsprekerboxen zodanig dat er zo weinig mogelijk galm ontstaat. Wij installeren luidsprekerboxen voor indoor en outdoor gebruik. Uiteraard geldt ook bij een zwembad: Is opstelling van de luidsprekerboxen optimaal, dan hoeft de volume niet hard gezet te worden om een goede spreiding te creëren van het geluid. Een goede spreiding van het geluid is en genot om naar te luisteren.
Ook wordt er soms gebruik gemaakt van onderwaterluidsprekers. Deze worden geplaatst in het water zelf. De muziek is dan echt hoorbaar onderwater.

Omroepinstallatie voor zwembad

Een Omroepinstallaties voor een zwembad, kunnen gepaard gaan met een achtergrondmuziek-installatie.

De muziek is altijd hoorbaar, maar zodra er gesproken wordt dimt de muziek en de spreker is dan alleen nog hoorbaar. Dit voor een algemene boodschap of voor een noodsituatie. Als de spreker de muziek overruled, spreken we van een first priority voor de spreker. Gebeurt dit niet dan gaat het geluid van de muziek en spreker door elkaar heen, daardoor wordt de omroep onverstaanbaar.

Voor de juiste omroep/muziekinstallatie in een zwembad, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Akoestische problemen oplossen

Zwembaden en ander grote ruimtes kampen vaak met akoestische problemen. Vooral als er veel mensen aanwezig zijn. Door het geschreeuw van mensen gecombineerd met harde (stenen) wanden en plafonds wordt het vaak een onprettige situatie. Wij installeren hiervoor speciale panelen aan wanden en/of plafond. Zodoende neemt de galm af.

Uiteraard kunnen wij op locatie de juiste oplossing realiseren. Deze platen zijn in vele kleuren en vormen leverbaar!

Contact

Voor de juiste geluidsinstallatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd