logo-nav

Omroepinstallatie


Home » Omroepinstallatie

Omroepinstallatie

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw Omroepinstallatie? Wij hebben door de jaren heen talloze Omroepinstallaties voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Omroepinstallatie 100 volt

Wat houdt een omroepinstallatie in? Dit is een installatie bedoeld om mededelingen/ berichten te verspreiden. Dit kan binnen zijn, bijvoorbeeld in een winkel of in een kantoor. Maar ook buiten vindt u omroepinstallaties, zoals in winkelgebieden en sportvelden.

Omroepinstallaties voor binnen

Omroepinstallaties voor binnen die bijvoorbeeld in supermarkten of kantoren geplaatst worden, kunnen gepaard gaan met een achtergrondmuziek-installatie.
De muziek is altijd hoorbaar, maar zodra er gesproken wordt dimt de muziek en de spreker is dan alleen nog hoorbaar. Dit voor een algemene boodschap of voor een noodsituatie. Als de spreker de muziek overruled, spreken we van een first priority voor de spreker. Gebeurt dit niet dan gaat het geluid van de muziek en spreker door elkaar heen, daardoor wordt de omroep onverstaanbaar.

Geluidsinstallatie Sportveld

Mogelijkheden

omroepinstallaties (100 Volt)

  • Gecombineerd of los van de muziekinstallatie
  • Op te delen in meerdere zones
  • Binnen en buiten te gebruiken
  • Voor iedere toepassing een omroepinstallatie op maat, zowel opbouw als inbouw-systemen, gecombineerd met 100 volt, wandmodules enz.

Contact

Voor de juiste omroepinstallatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd