logo-nav

Geluidsinstallatie Retail


Home » Geluidsinstallatie Retail

Geluidsinstallatie retail

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw winkel? Wij hebben door de jaren heen talloze winkels voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie winkel

Geluidsinstallatie winkel nodig?

Retailers stellen vaak ook hoge eisen aan een geluidsinstallatie. De grote modeketens houden van een iets harder volume dan bijvoorbeeld een supermarkt,
waar het alleen als zacht achtergrondmuziek gebruikt wordt. Voor een goed verstaanbare geluidsinstallatie passen wij vaak plafondluidsprekers toe.
Ook de opbouw luidsprekers van vandaag de dag, zijn qua design mooi in het interieur te combineren.

Sonab Audio

Wij zijn officieel dealer van SONAB AUDIO. Wireless luidsprekers voor o.a. winkels en horeca. Eenvoudig te installeren en te bedienen! Er komen geen draden aan te pas! Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Omroepinstallatie

In grote retail-bedrijven is het een noodzaak dat er een omroepinstallatie aanwezig is. Deze installaties worden toegepast voor het omroepen van bedrijfsactiviteiten, reclames en/of bijspringen van de werknemer.

Voor achtergrondmuziek zijn diverse afspeelapparaten in de handel: CD/MP3/USB-spelers of zoals hierboven afgebeeld: Internetradio. Een voordeel van internetradio is dat alle zenders te beluisteren zijn met de beste ontvangstkwaliteit.

Contact

Voor de juiste geluid of omroepinstallatie voor uw inkel, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd