logo-nav

Led-verlichting Sportschool


Home » Led-verlichting Sportschool
Led-Verlichting Sportschool
LED in Sportschool

Led-verlichting Sportschool

Al het mogelijke uit het onmogelijke halen. Dat doen wij met High-end LED-producten, custom made. Uw LED-project, onze zorg. Voor gebruik in winkels is de keuze groot!  Aluminiumprofielen voorzien van LED-verlichting of juist LED-spots in diverse kleuren wit. Uiteraard zijn de LED’s ook in RGB-W kleuren leverbaar. Tevens bestaat de mogelijkheid om de verlichting te monteren aan Truss-systemen. Deze zijn leverbaar in meerdere maten en kleuren.

Koster AVL adviseert, ontwerpt en levert verlichting voor o.a. de Horeca.
Alle verlichtingswensen worden door ons gerealiseerd. Vaak in samenwerking met de architecten, maar ook met alleen de klant.
Van het verlichten van de bar tot de plafonds. Leverbaar in statische en dynamische LED-verlichting. Deze laatsten zijn LED’s die geprogrammeerd worden, waardoor deze LED’s een enorm gevarieerd lichtspektakel kunnen creëren door de veranderingen van de kleuren en patronen.

Wij werken alleen met A-merken, dus gegarandeerd een lange levensduur en zuinig in gebruik.
Bij dynamische LED-verlichting zijn de LED’s aan te sturen met een iPAD. Via een app die wij geprogrammeerd hebben, worden alle wensen van de klant gerealiseerd.

Alleen High-end LED's voor het mooiste resultaat!

Al onze LED’s zijn High-end! Dus zeer mooi resultaat licht! Wij installeren enkel-kleur, RGB-W en digitale pixel-LED. Dit laatste is eigelijk het neusje van de zalm. De LED’s worden geheel naar wens van de klant geprogrammeerd opgeleverd. Programmeren neemt ongeveer 5 uur in beslag per ruimte.

De klant kan dan het systeem bedienen via een tablet/smartphone. Alleen de gyms die het ultieme uit de groepsles wilt halen, kiest hier vaak voor. Het resttaal is altijd verbluffend. Hieronder enkel voorbeelden van onze projecten: