logo-nav

Geluidsinstallatie Winkelcentrum


Home » Geluidsinstallatie Winkelcentrum

Geluidsinstallatie winkelcentrum

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw winkelcentrum? Wij hebben door de jaren heen talloze winkelcentra voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie Winkelcentra

Om de de sfeer te verhogen in winkelcentra wordt vaak een achtergrondmuziek toegepast.
Een goede achtergrondmuziek bepaalt de stemming van het winkelend publiek.
Als de muziek in orde is geldt dit ook voor het koopgedrag van de klant. Deze muzieksystemen zijn ook te koppelen aan een omroepinstallatie.
Zodat (indien gewenst) reclameboodschappen omgeroepen kunnen worden of bij incidenten de klanten te kunnen waarschuwen.

Elke winkelcentrum is tegenwoordig ook voorzien van een geluidsinstallatie. Wij leveren en installeren de gehele installatie van A tot Z.

Vestibulum non enim et nunc bibendum cursus.

Beeldschermreclame

Hoe belangrijk is goede reclame? Heel belangrijk! Wij installeren ook de bijbehorende beeldschermen in bijvoorbeeld etalages.
Andere termen voor beeldschermreclame is: Digital Signage en/of narrowcasting.
Narrowcasting wordt veelal toegepast in de vorm van beeldschermen en video walls. Met het juiste beeldscherm, de juiste narrowcasting software en de juiste content met de juiste reclame op het juiste moment naar de juiste kijker. Een beter resultaat zult u dan niet krijgen!

Levering in heel Nederland

Koster AVL verzorgt Geluid, Licht, Beeld en Akoestische-oplossingen voor o.a. Scholen, Horeca, Sportaccommodaties, Retail, Productieruimtes, Maneges, Sportscholen, Zwembaden, Uitvaartcentra, Jachtbouw en meer! Wij leveren in heel Nederland.

Contact

Voor de juiste winkelcentrum geluidsinstallatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd