logo-nav

Geluidsinstallatie Tuincentrum


Home » Geluidsinstallatie Tuincentrum

Geluidsinstallatie tuincentrum

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw tuincentrum? Wij hebben door de jaren heen talloze tuincentra voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie Tuincentrum

Voor en tuincentrum geldt ook: Een goede achtergrondmuziek kan het koopgedrag van de klant positief beïnvloeden. Muziek werk vrijwel altijd sfeerverhogend. Er kan muziek afgespeeld worden via een internetradio of bijvoorbeeld een muziekcomputer (alle bronnen zijn mogelijk)
Door de vaak grote oppervlaktes van een tuincentra werken wij vrijwel altijd met een 100 volt systeem. Omdat het vaak om grote oppervlaktes gaat, moet er ook gewerkt worden meer meerder luidsprekers. En in sommige gevallen moeten deze luidsprekers IP-waardig zijn.

100 Volt omroepinstallatie tuincentrum

Ook kan de geluidsinstallatie gebruikt worden voor omroep of voor het afspelen van bijvoorbeeld een reclameboodschap. Zelfs is het mogelijk om in ieder vertrek een eigen boodschap af te laten spelen, dus een reclameboodschap over planten in de plantenafdeling.

Levering in heel Nederland

Koster AVL verzorgt Geluid, Licht, Beeld en Akoestische-oplossingen voor o.a. Scholen, Horeca, Sportaccommodaties, Retail, Productieruimtes, Maneges, Sportscholen, Zwembaden, Uitvaartcentra, Jachtbouw en meer! Wij leveren in heel Nederland.

Contact

Voor de juiste Geluidsinstallatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd