logo-nav

Geluidsinstallatie kerk


Home » Geluidsinstallatie kerk

Geluidsinstallatie kerk

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw kerk? Wij hebben door de jaren heen talloze kerken voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie Kerk

Deze geluidsinstallaties zijn meestal zeer complex, omdat de Akoestiek in deze ruimtes vaak erg moeilijk is.
De prachtige vormen binnen in de gebedshuizen zorgen vaak voor veel problemen om de geluidsoverdracht goed te laten overkomen naar het publiek toe.
Het plaatsen van een goede geluidsinstallatie in een kerk, vereist veel aandacht en geduld. Door het meten van de oppervlakte en akoestiek van de gewenste ruimte. Berekenen wij welke (vaak luidsprekerzuilen) er het best gemonteerd kunnen worden.
Wij werken met vele merken. Onder andere: fohnn, AUDAC en LD-Systems.  Zoals eerder vermeldt: afhankelijk van meerdere factoren.

Muziekinstallatie Kerk

Tegenwoordig zijn de kerken multifunctioneel. Naast het gebed, vind er ook vaak evenementen plaats. Hier dient goed rekening mee te houden met de muziekinstallatie.

De luidsprekerzuilen kunnen in dit geval extra ondersteund worden met subwoofers. De subs kunnen geactiveerd worden bij muziek en uitgeschakeld worden bij alleen spraak.
Bij spraak nooit bas toevoegen! Dit verslechterd de verstaanbaarheid!

Met grotere oppervlaktes passen we hele grote zuilen toe of meerder aantallen. Bij dit laatste is het wel van essentieel belang dat er een Delay-line wordt toegepast. Om zo een vertraging van het geluid te voorkomen. Vertraging in het geluid betekend een echo in de ruimte.

Levering in heel Nederland

Koster AVL verzorgt Geluid, Licht, Beeld en Akoestische-oplossingen voor o.a. Scholen, Horeca, Sportaccommodaties, Retail, Productieruimtes, Maneges, Sportscholen, Zwembaden, Uitvaartcentra, Jachtbouw en meer! Wij leveren in heel Nederland. 

Contact

Voor de juiste 100 volt of omroepinstallatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd