logo-nav

Geluidsinstallatie Productieruimte


Home » Geluidsinstallatie Productieruimte

Geluidsinstallatie productieruimte

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw productieruimte? Wij hebben door de jaren heen talloze productieruimtes voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie Productieruimte

In bijvoorbeeld fabrieken, bloembolbedrijven en/of kassen zijn vaak veel mensen te vinden op de werkvloer. Deze medewerker willen graag vaak een goede achtergrondmuziek horen. Uit onderzoek is ook gebleken: De productie wordt verhoogd met muziek op de werkvloer.
In vele productieruimte overheerst vaak het machinegeluid. Dit is goed te onderdrukken met de juiste geluidsinstallatie. Wij werken met hier op afgestemde producten.
Ook op de werkvloer wil men een duidelijk te verstaanbare muziekinstallatieDus voorzien van alle klankkleuren, zowel lage, midden en hoge tonen.
Hifi-geluid op de werkvloer noemen wij dat.

Radio en Bluetooth

De installaties worden eigenlijk altijd voorzien van internetradio. Zo heeft men altijd het beste bereik en keuze uit alle zenders van de gehele wereld!
Uiteraard is de bediening zeer eenvoudig en worden altijd presets gemaakt van de meest gebruikte zenders. Zo is het eenvoudig over te switchen van radiostation.
Ook voor deze installaties zijn Bluetooth-modules toe te passen of CD/USB-spelers. (alles is mogelijk!)

100 Volt geluidsinstallatie

De geluidsinstallaties in deze grote ruimtes zijn voorzien van lange luidsprekerkabels. Daarom wordt bijna altijd gekozen voor 100 Volt systemen.

Het voordeel van een 100 Volt geluids-systeem is: dat er vele luidsprekerboxen kunnen worden doorgelust aan elkaar. Er is ook een mogelijkheid om iedere ruimte te voorzien van een aparte muziekkeuze of aparte volume. Deze mogelijkheden kunnen centraal geregeld worden of op gewenste locatie. De Luidsprekerboxen kunnen aan de muur bevestigd worden of hangend met zogenoemde Pendelluidsprekers (bol-luidsprekers). Dat is geheel afhankelijk van de ruimte en de wens van de klant.

Contact

Voor de juiste Productruimte, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd