logo-nav

Geluidsinstallatie draadloos


Home » Geluidsinstallatie draadloos

Geluidsinstallatie draadloos

Zoekt u een bedrijf een draadloze geluidsinstallatie? Wij hebben door de jaren heen talloze Draadloze geluidsinstallaties neergezet. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Draadloze geluidsinstallatie

Een draadloze geluidsinstallatie is restaurant nodig?

Voor thuisgebruik kunnen we diverse merken draadloze muzieksystemen. Echter zijn deze vaak niet toe te passen in openbare ruimtes.
Om draadloze muzieksystemen goed te laten functioneren moet er gekeken worden of het wel noodzakelijk is om met draadloos te werken.
Er zijn zenders en ontvanger die de muziek draadloos naar de versterkers toe sturen maar ook complete draadloze geluids-systemen.

Audio-Pro Audio

Dit is een geweldig systeem dat de muziek echt tot leven brengt. Zeer mooie klankweergave en de muziekoverdracht is storingsvrij!
Sonab audio is momenteel vooruitstrevend in de pro-audio als het gaat om draadloos muziek overdracht. Zelfs de Audio-Pro subwoofer is draadloos aan te sturen en dat zonder vertragingen!

Het Audio-Pro systeem is eenvoudig in het lichtrail te schuiven, zodat hij aangesloten is op de voeding van de lichtrail. Ook kan er gekozen worden de Audio-Pro luidsprekerboxen te bevestigen op muur/plafond. Hier is een mooie wandbeugel voor leverbaar.

Audio-Pro wordt veel gebruikt in bijvoorbeeld winkels, showrooms of in de horeca.

Levering in heel Nederland

Koster AVL verzorgt Geluid, Licht, Beeld en Akoestische-oplossingen voor o.a. Scholen, Horeca, Sportaccommodaties, Retail, Productieruimtes, Maneges, Sportscholen, Zwembaden, Uitvaartcentra, Jachtbouw en meer! Wij leveren in heel Nederland.

Contact

Voor de juiste draadloze geluidsinstallatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd