logo-nav

Geluidsinstallatie Sportveld


Home » Geluidsinstallatie Sportveld

Geluidsinstallatie sportveld

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw sportveld? Wij hebben door de jaren heen talloze sportvelden voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie Sportveld

Geluidsinstallatie sportveld

De geluidsinstallaties op een sportveld (vaak 100 Volt) zijn momenteel niet meer weg te denken. De oude hoorns met het schelle geluid vervangen wij voor de nieuwe muziekhoorns. De muziekhoorns zijn voorzien van een ingebouwde woofer, zodat ook bij het afspelen van muziek dit een volle klankweergave heeft. Uiteraard zijn deze muziekhoorns ook uitermate geschikt voor omroep.

De goede geluidsinstallatie

Een goede geluidsinstallatie voor bijvoorbeeld een voetbalveld moeten we met vele factoren rekeningen houden. Gebeurt dat niet, dan vorm zich een echo op het veld. Gevolg: een slechte verstaanbaarheid! Dit geldt natuurlijk voor spraak en muziek. Ook de kantine van een sportvereniging is een belangrijke ontmoetingsplek van mensen. Hier worden geregeld feestjes en partijtjes gegeven. Dus ook hier is en goede achtergrondmuziek een must!

100 Volt Omroepinstallatie

100 Volt Omroepinstallaties voor binnen die bijvoorbeeld in supermarkten of kantoren geplaatst worden, kunnen gepaard gaan met een achtergrondmuziek-installatie.

De muziek is altijd hoorbaar, maar zodra er gesproken wordt dimt de muziek en de spreker is dan alleen nog hoorbaar. Dit voor een algemene boodschap of voor een noodsituatie. Als de spreker de muziek overruled, spreken we van een first priority voor de spreker. Gebeurt dit niet dan gaat het geluid van de muziek en spreker door elkaar heen, daardoor wordt de omroep onverstaanbaar.

Contact

Voor de juiste 100 volt of omroepinstallatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd