logo-nav

Geluidsinstallatie Vergaderruimte


Home » Geluidsinstallatie Vergaderruimte

Geluidsinstallatie vergaderruimte

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw Vergaderruimte? Wij hebben door de jaren heen talloze vergaderruimtes voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Vergadersystemen – Discussiesystemen


Wij leveren/installeren vele soorten vergadersystemen van vrijwel alle fabrikanten. Zowel draadgebonden al draadloos. Inbouw of opbouw.
Ook met de mogelijkheid voor het opnemen van het gesprek wat dan weer af te luisteren is via internet.

Mogelijkheden

Omdat wij vrijwel alle merken hanteren, zijn de mogelijkheden enorm. De basis van een vergadersysteem bestaat uit een vergadercentrale met voorzittersmicrofoon en het gewenste aantal deelnemersposten. Optioneel kan meer apparatuur gekoppeld worden aan de centrale, zoals verlichting, klimaatbeheersing, projectiemiddelen en camera€™s. Inmiddels maken al diverse gemeenten gebruik van deze oplossing voor de raadsvergaderingen. Ook kunnen de gesprekken opgenomen worden met opnameapparatuur zowel beeld als geluid.

Levering in heel Nederland

Koster AVL verzorgt Geluid, Licht, Beeld en Akoestische-oplossingen voor o.a. Scholen, Horeca, Sportaccommodaties, Retail, Productieruimtes, Maneges, Sportscholen, Zwembaden, Uitvaartcentra, Jachtbouw en meer! Wij leveren in heel Nederland.

Contact

Voor de juiste Geluidsinstallatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd