logo-nav

Geluidsinstallatie Pretpark


Home » Geluidsinstallatie Pretpark

Geluidsinstallatie pretpark

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw Pretpark? Wij hebben door de jaren heen talloze Pretparken voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Pretparken

Complete installaties voor indoor en outdoor parken. Ook voor deze branche is veel kennis vereist.
Bij pretparken is het entertainen van de bezoekers natuurlijk van essentieel belang. Dit wordt extra ondersteund met een goede geluidsinstallatie en natuurlijk alles wat daarbij komt, dus ook LED-licht en beeldsystemen.

Podium of optreden

Ook moet er niet vergeten worden dat bij een goede podium-optreden veel apparatuur gemonteerd dient te worden om de effecten van de voorstelling optimaal te krijgen.
Wij leveren complete TRUSS-systemen compleet met alle soorten verlichting (movingheads (LED) podiumverlichting, rookmachines, enz, enz. Wij ontwerpen en leveren van A tot Z.

Op buitenterreinen zijn speciale 100 volt buiten luidsprekers vereist. Ook zijn deze leverbaar is speciale uitvoeringen (paddestoelen en rotsblokken)

Geluidsinstallatie Sportveld

Levering in heel Nederland

Koster AVL verzorgt Geluid, Licht, Beeld en Akoestische-oplossingen voor o.a. Scholen, Horeca, Sportaccommodaties, Retail, Productieruimtes, Maneges, Sportscholen, Zwembaden, Uitvaartcentra, Jachtbouw en meer! Wij leveren in heel Nederland.

 

Contact

Voor de juiste Geluidsinstallatie in uw pretpark, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd