logo-nav

Geluidsinstallatie Winkelstraat


Home » Geluidsinstallatie Winkelstraat

Geluidsinstallatie winkelstraat

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw winkelstraat? Wij hebben door de jaren heen talloze winkelstraten voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie winkelstraat

Ook leveren/ installeren wij uiteraard geluidsinstallaties in winkelstraten/winkelcentra’s.
Om het winkelend publiek echt te verwennen, lukt uiteraard alleen met een goede achtergrondmuziek.
Een goede koopsfeer wordt verhoogt met muziek. Niet alleen in winkels wordt muziek afgespeeld, maar ook in de winkelstraten zelf.

100 volt geluidsinstallatie winkelstraat

Omdat de afstanden vaak groot zijn qua bekabeling, wordt er vrijwel altijd gekozen voor een 100 Volt geluidsinstallatie-systeem.
Ook moet er uiteraard gekozen worden voor de juiste apparatuur. De luidsprekerboxen bijvoorbeeld moeten een IP keuring hebben.
Dus weersbestendig! Vestibulum non enim et nunc bibendum cursus.

Geluidsinstallatie winkelcentrum

Ook bij het winkelend publiek in een winkelcentrum is vaak achtergrondmuziek aanwezig. Deze wordt vaak van één punt aangestuurd qua bediening.
Muziek werkt echt sfeerverhogend!

Deze installaties zijn altijd 100 volt vanwege de lange afstanden van de kabels. bibendum cursus.

Contact

Voor de juiste winkelstraat geluidsinstallatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd