logo-nav

Geluidsinstallatie Kantine


Home » Geluidsinstallatie Kantine

Geluidsinstallatie kantine

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw kerk? Wij hebben door de jaren heen talloze kerken voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie kantine

Een geluidsinstallatie in een kantine is tegenwoordig ook niet meer weg te denken.
Uiteraard wil het personeel op de werkvloer ook voorzien worden van een leuk achtergrondmuziekje van hun favoriete radiostation. Omdat de productiviteit van de werknemers op de werkvloer toeneemt met muziek op de achtergrond, is het ook fijn tijdens de lunch. Daarom worden kantoorgebouwen, fabriekshallen vaak door ons voorzien van een goede achtergrondmuziek in de kantine. 

Zone geluidsinstallatie

Met de juiste muziekinstallatie is alles haalbaar! Dus iedere ruimte een aparte radiozender? Dat kan. Ook een aparte volumeregeling in de kantine is mogelijk. Wij werken met de nieuwste technieken. Denk aan wandregelaars met een UTP-aansluiting. Een voeding te koppelen en door ons vakkundig aangesloten.

Zone geluidsinstallatie

Deze kantines zijn gecombineerd met de vast geluidsinstallatie van het gebouw, maar afzonderlijk te gebruiken. Dus hier kan de volume en input apart van bediend worden. Echter dienen deze installaties wel geprogrammeerd te worden met de computer. Dat is eenmalig en wordt door ons technisch-personeel geheel naar wens van de klant van A tot Z uitgevoerd. Uiteraard is dit naderhand geheel opnieuw aan te passen.

Contact

Voor de juiste Kantine Geluidsinstallatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.