logo-nav

Geluidsinstallatie Bedrijfshal


Home » Geluidsinstallatie Bedrijfshal

Geluidsinstallatie bedrijfshal

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw bedrijfshal? Wij hebben door de jaren heen talloze bedrijfshallen voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Muziek op de werkvloer

Geluidsinstallatie in bedrijfshal

Een goede geluidsinstallatie in een bedrijfshal is tegenwoordig een must, uit onderzoek is gebleken dat achtergrondmuziek op de werkvloer de productiviteit van de werknemers verhoogt.
En daar is elke werkgever blij mee!

Om de juiste geluidsinstallatie in een bedrijfshal te bepalen, komen wij graag vrijblijvend langs. Om zo de situatie te beoordelen.

 

Bij ons is een offerte altijd GRATIS! 

Geluidsinstallatie bedrijfshal

Verschillende bedrijfshallen en internetradio

Elke bedrijfshal is anders. En dat heeft onder andere te maken met het formaat en de indeling van de ruimtes,  en natuurlijk hoe de ruimte gebruikt wordt. Waar in de ene werkplaats gewerkt wordt aan het bewerken van staal vinden in een magazijn veelal logistieke processen plaats. Omdat het lawaai van deze processen veel van elkaar verschilt werken wij in elke bedrijfshal met andere geluidsinstallaties om de beste verstaanbaarheid te garanderen.

Ook in internetradio niet meer weg te denken op de werkvloer. Alle zenders van de wereld zijn hierop terug te vinden. Dat is vaak ook ideaal voor buitenlandse werknemers. De geluidsinstallatie verdelen wij vaak in zones, dat houdt in dat elke ruimte een eigen zone is. Erg handig om zo elke ruimte zelfstandig te bedienen qua volume en input!

Audio Visuele installatie bedrijf

Omroepinstallatie in bedrijfshal

Ook wordt er tegenwoordig veel aandacht besteed aan oproepsysteem in bedrijven. Deze omroepen kunnen dienen voor een boodschap in te spreken of een pauze-timer en/of voor een noodsituatie.

Een goede geluidsinstallatie verdiend veel aandacht, vooral in bedrijfshallen. Deze zijn complex vaak ook akoestisch-problematisch. Wij komen daarom ook het liefste langs om zo een duidelijk inzicht te krijgen. Ook zijn de wensen van de klant soms er uitgebreid, maar vrijwel alles is mogelijk!

Muziekinstallatie bedrijfshal

Contact

Voor de juiste geluidsinstallatie in de bedrijfshal, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd