logo-nav

Geluidsinstallatie IJsbaan


Home » Geluidsinstallatie IJsbaan

Geluidsinstallatie ijsbaan

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw ijsbaan? Wij hebben door de jaren heen talloze ijsbanen voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie IJsbanen

Ook onmisbaar op een ijsbaan is natuurlijk de geluidsinstallatie. Deze installaties krijgen ook te maken met barre weersomstandigheden.
Kou, sneeuw, ijzel, regen, zon, overal dienen deze speakers tegen te kunnen. Vaak voor buiten ijsbanen plaatsen wij muziekhoorns..
Deze kunnen vastgemaakt worden aan het clubgebouw of aan de lichtmasten.

Ook de binnen ijsbanen worden voorzien van een vaste geluidsinstallatie. Vrijwel altijd ook op 100 volt net als de buitenbanen.
Ook voor deze projecten hebben wij de juiste merken: APART AudioFBTAUDAC, enz. Elk project kent zijn eigen product.

Verlichting ijsbaan

Om de sfeer te verhogen op de ijsbaan plaatsen wij vele soorten LED-verlichting. Of het nu gaat voor het aanschijnen of voor het creëren van een disco on ice.

Geluidsinstallatie Sportveld

Levering in heel Nederland

Koster AVL verzorgt Geluid, Licht, Beeld en Akoestische-oplossingen voor o.a. Scholen, Horeca, Sportaccommodaties, Retail, Productieruimtes, Maneges, Sportscholen, Zwembaden, Uitvaartcentra, Jachtbouw en meer! Wij leveren in heel Nederland.

Contact

Voor de juiste Geluidsinstallatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd