logo-nav

Geluidsinstallatie Kantoor


Home » Geluidsinstallatie Kantoor

Geluidsinstallatie kantoor

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw kantoor? Wij hebben door de jaren heen talloze kantoren voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie Kantoor

Een goede geluidsinstallatie in kantoor nodig?

De sfeer en de productiviteit op de werkvloer te verhogen is muziek een belangrijke factor! Dat geldt bij kantoorruimtes, maar ook bijvoorbeeld in de kantine! Daarom is een geluidsinstallatie in een kantoor vaak erg belangrijk!
Elk vetrek een andere volume of radiozender? Zelfs dat is mogelijk. Men kan per zone alles bedienen door een makkelijk te bedienen wandmodule, maar ook op de centrale-installatie zelf. Wij passen vrijwel altijd in dit soort situaties een matrix-systeem systeem toe. Zo kan men ook op één punt alles zones makkelijk bedienen, zonder wandmodules. Vaak telt de regel: Gemak dient de mens en dat geldt zeker bij een goede geluidsinstallatie! Omdat er vaak meerdere mensen de geluidsinstallatie bedienen, moet er rekening gehouden worden met: Gebruiksgemak.
Op de wandmodule kan ook een externe bron op aangesloten worden, zoals een muziekbron of microfoon.
In de meeste gevallen werken wij met 100 volt geluidsinstallaties. Door de lange kabellengtes en aantal luidsprekerboxen, moet er altijd rekening gehouden worden me de impedantie. Hierdoor is 100 volt vaak de beste oplossing. Wij werken uiteraard ook met Dante geluidsinstallaties!

Kantoor en Videoconferencing

Uiteraard dient er vergadert te worden in kantoorgebouwen. Ook hier is het geluid-systeem op voorbereidt!  Wij leveren niet alleen de geluidsinstallatie maar ook  het complete presentatie-systeem van A tot Z.! Het presentie-systeem kan voorzien zijn van een beamer (projector) of bijvoorbeeld een touchscreen! Deze zijn toepasbaar is vele maten!
Deze beide opties zijn te verkrijgen in mobiele, maar uiteraard ook in vaste opstellingen. Uiteraard kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Geluidsinstallatie Sportveld

Levering in heel Nederland

Koster AVL verzorgt Geluid, Licht, Beeld en Akoestische-oplossingen voor o.a. Scholen, Horeca, Sportaccommodaties, Retail, Productieruimtes, Maneges, Sportscholen, Zwembaden, Uitvaartcentra, Jachtbouw en meer! Wij leveren in heel Nederland.

Contact

Voor de juiste Geluidsinstallatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd