logo-nav

Geluidsinstallatie Sportschool & Gym


Home » Geluidsinstallatie Sportschool & Gym

Geluidsinstallatie sportschool & gym

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw Sportschool? Wij hebben door de jaren heen talloze Sportscholen voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie Sportschool

Fanatiek sporten begint met goede muziek en bij goede muziek hoort een uitstekende geluidsinstallatie.
De meeste sportscholen hebben meerdere sportruimtes.
Vaak bij de fitnessruimtes wordt alleen achtergrondmuziek gebruikt, maar toch bij groepslessen mag de volume wat wat harder.
Vele toepassingen. De vraag naar beeld neemt ook toe. Bij groepslessen wordt ook gebruik gemaakt van video. Dat betekend een instructeur of instructrice op groot scherm! Sporters kunnen de hele dag door groepslessen volgen.

Custom LED-verlichting in sportschool


Met welke LED-figuren komt uw lokaal het mooiste tot zijn recht? Wordt er gekozen voor rechte banen, ronde vormen, vierkanten? Vrijwel alles is mogelijk. Ook kan er gekozen worden uit meerdere soorten profiel.
Onze Aluminium Profielen zijn ideaal in combinatie met LED verlichting. De profielen en profielkappen zijn van hoge kwaliteit. U kunt kiezen uit hoge en lage uitvoeringen. Naast de profielen hebben wij ook bijpassende melkglas (opaalglas) of transparante kappen. Alle profielen en bijbehoren kunnen tot op de millimeter op maat gemaakt worden.

Headset instructeur fitness/groepsles

Uiteraard dienen ook de instructeurs/instructrices verstrekt te worden met spraak. Hier hebben wij speciale headsets voor. Die zweet/vocht-bestendig zijn. Wij leveren bijna alle merken en veel uit voorraad leverbaar!

De kracht van goede sportscholen, daar horen ook goede geluidsystemen bij. Omdat elke ruimte anders gebruikt wordt, hebben wij ook keuzes uit vele soorten systemen dat geldt niet alleen voor de geluidsinstallatie.

Contact

Voor de juiste Geluidsinstallatie in uw sportschool, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd