logo-nav

Geluidsinstallatie Sauna en Wellness


Home » Geluidsinstallatie Sauna en Wellness

Geluidsinstallatie sauna en wellness

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw sauna en wellness? Wij hebben door de jaren heen talloze sauna’s en wellness voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie Sauna en Wellness

Om lichaam en geest in balans te krijgen biedt een wellness-center de uitkomst. Geniet van de rust en de heerlijke temperaturen.
Alleen dit laatste is vaak een probleem voor de geluidsinstallatie. Daarom dient hier goed rekening mee te houden met het plaatsen van de juiste producten. Vestibulum non enim et nunc bibendum cursus.

Vochtbestendige speakers

Voor een goed geluid-systeem in Sauna en Wellness dient rekening gehouden te worden met: luchtvochtigheid en temperatuur. Normale standaard luidsprekers houden het niet lang vol in deze omstandigheden. Vestibulum non enim et nunc bibendum cursus.

Speakers voor de sauna

Ook de plaatsing in de sauna zelf moet goed opgelet worden waar de luidsprekers bevestigd dienen te worden. Een veel voorkomende fout: installatie in het plafond zelf.

Contact

Voor de juiste 100 volt of omroepinstallatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd