logo-nav

Geluidsinstallatie Restaurant


Home » Geluidsinstallatie Restaurant

Geluidsinstallatie Restaurant

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw restaurant? Wij hebben door de jaren heen talloze restaurants voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie Restaurant

Een goede geluidsinstallatie in een restaurant tegenwoordig niet meer weg te denken De geluidsinstallatie in een horecagelegenheid kan zeker de sfeer bepalen. In een restaurant wordt vaak gebruik gemaakt van een achtergrondmuziek. In café’s of discotheken moet het juist soms weer hard qua hard volume. Voor beide hebben wij altijd de juiste oplossing. Wij werken met grote en kleine geluidsinstallaties. Van plafondluidsprekers tot complete Line-arrays.

De perfecte geluidsinstallatie

Een perfecte geluidsinstallatie verdiend veel aandacht, zowel ontwerp als Installatie.
Om deze te installeren, houden wij rekening met diverse factoren. Zowel aantal luidsprekerboxen, wel of geen subwoofer, akoestiek, oppervlakte en het doel van het audio-systeem.
in sommige gevallen spelen er ook bandjes over de vaste geluidsinstallatie. Als dat het geval is, dient daar zeker rekening mee gehouden worden.
Ook bij een goede geluidsinstallatie kiezen wij de juiste mixer. Vaak installeren wij een basis-mixer, zodat de bediening altijd vrij eenvoudig blijft. Op deze basis-mixers kan altijd een live-mixer op worden aangesloten. Zodat de band ook versterkt kan worden.

Zone-systemen

Ook hotels verdienen een goede geluidsinstallatie. Vaak zijn dit zone-systemen. Denk aan muziek in de entree, restaurant, wandelgangen en liften. Tegenwoordig wil men overal genieten van muziek, dus ook hier. De juiste geluidsinstallatie verdiend veel aandacht qua ontwerp en installatie.

Ook mogen de beamers en displays ook niet ontbreken in de horeca. Grote en kleine schermen, alle varianten installeren wij. Zelfs  LED-schermen voor buiten!
En wij zijn natuurlijk VCA-gecertificeerd! Ook gebruiken wij gecertificeerde producten. Veiligheid staat boven alles. Onze vakmensen worden hier altijd up-to-date gehouden.

Contact

Voor de juiste geluidsinstallatie in uw restaurant, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd