logo-nav

Geluidsinstallatie Manege


Home » Geluidsinstallatie Manege

Geluidsinstallatie Manege

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie bij uw manege? Wij hebben door de jaren heen talloze maneges voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie Manege

Een geluidsinstallatie in een manege dient vaak om de stem van de instructeur/instructrice versterken. Ook wordt tegenwoordig ook vaak muziek toegepast omdat ook bij paardrijden de beleving centraal staat.
Door het plaatsen van de juiste apparatuur in de beste opstelling is dit perfect te realiseren. Uiteraard geldt dit voor indoor als outdoor gebruik.

 

Geluidsinstallatie in manege nodig?

De verstaanbaarheid van instructeurs worden versterkt door o.a. draadloze headsets. Omdat de afstanden vaak lang zijn, wordt gebruikt gemaakt van krachtige ontvangers. Minimaal 30mW zendbereik.

Voor de buitenbak hebben wij ook speciale weerbestendige luidsprekerboxen. Deze kunnen alle weersomstandigheden aan.
Wij hebben standaard pakketten van geluidsinstallaties. Offerte heeft u daarom vaak binnen 24 uur.

Levering in heel Nederland

Koster AVL verzorgt Geluid, Licht, Beeld en Akoestische-oplossingen voor o.a. Scholen, Horeca, Sportaccommodaties, Retail, Productieruimtes, Maneges, Sportscholen, Zwembaden, Uitvaartcentra, Jachtbouw en meer! Wij leveren in heel Nederland.

Contact

Voor de juiste 100 volt of omroepinstallatie, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd