logo-nav

Geluidsinstallatie Fabriek


Home » Geluidsinstallatie Fabriek

Geluidsinstallatie fabriek

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw fabriek? Wij hebben door de jaren heen talloze fabrieken voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie Fabriek

Geluidsinstallatie in fabriek nodig?

Deze installaties zijn toepasbaar voor alle soorten ruimtes. Niet alleen in grote fabriekshallen, maar ook in kleine productieruimtes/werkplaatsen.
De werknemers  zijn juist meer productief op de werkvloer als de werksfeer optimaal is, hier speelt een goede achtergrondmuziek zeker een rol bij!
Omdat deze ruimtes vaak last hebben van een moeilijke akoestiek, moet er goed rekening gehouden worden met plaatsen van de luidsprekerboxen. Dit om de nagalm te bepreken tot minimaal. Uiteraard houden wij hier rekening mee met het plaatsten van de geluidsinstallatie van deze productieruimtes.

FM-Tuners en zone-systemen

In het verleden werd er gebruik gemaakt van FM-Tuners, deze zijn vervangen door internetradio’s. Deze internetradio’s kunnen vrijwel elke muziekzender in de gehele wereld ontvangen.  Dit heeft natuurlijk als voordeel dat werknemers uit andere landen hun eigen muziekzender kunnen beluisteren.
Ook  passen wij in dit soort ruimtes zone-systemen toe. Dat houdt in: Elke ruimte heeft (indien nodig) zijn eigen volume-niveau en input-keuze. Dat houdt ook in dat elke zone zijn eigen radiozender kan ontvangen. En dit is eenvoudig te bedienen in elke zone met een wandcontroller met ingebouwde display.

100 Volt Omroepinstallatie fabriek

Een 100 Volt Omroepinstallaties  in een fabriek/werkplaats wordt vaak toegepast voor het omroepen noodgevallen of alleen bijvoorbeeld pauzes. Deze omroepinstallaties  kunnen gepaard gaan met een achtergrondmuziek-installatie.

De muziek is altijd hoorbaar, maar zodra er gesproken wordt dimt de muziek en de spreker is dan alleen nog hoorbaar. Dit voor een algemene boodschap of voor een noodsituatie. Als de spreker de muziek overruled, spreken we van een first priority voor de spreker. Gebeurt dit niet dan gaat het geluid van de muziek en spreker door elkaar heen, daardoor wordt de omroep onverstaanbaar.

Contact

Voor de juiste geluidsinstallatie voor uw fabriek, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd