logo-nav

Geluidsinstallatie School


Home » Geluidsinstallatie School

Geluidsinstallatie school

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw school? Wij hebben door de jaren heen talloze scholen voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie Scholen – Onderwijs

In het onderwijs wordt zeer veel gebruik gemaakt van AudioVisuele-middelen. Bij het toepassen van een beeldsysteem in een lokaal hoort ook een bijpassende geluidsinstallatie. Vaak zijn dit eenvoudige installaties die makkelijk bediend dienen te worden. Hierbij kan gedacht worden aan opbouw luidsprekers (bijvoorbeeld zuilen) of plafondluidsprekers. Deze zijn te gebruiken in 100 volt of laag-ohmig uitvoeringen. Voor elke lokaal hebben wij de juiste oplossing. Dit combineren we vaak met een smartboard.

Aula

Ook is de aula tegenwoordig multifunctionele ruimte. Vaak worden deze ook gebruikt voor musicals of andere gelegenheden. Hier moet natuurlijk ook het geluidssysteem op aangepast zijn. Afhankelijk van de grote en akoestiek , passen wij de juiste geluidsinstallatie toe.
indien gewenst met projectiescherm en/of podiumverlichting. Deze verlichting is tegenwoordig uitgerust met energiezuinige (RGBW) LED-lampen. Zo zijn de kleuren eenvoudig te veranderen in elk gewenste kleur. Deze LED-lampen zijn eenvoudig te bedienen.

Beeldinstallaties in scholen

Lokalen worden tegenwoordig voorzien van een SMARTBOARD ook wel interactieve beeldscherm genoemd. Naast het plaatsen van de beeldschermen monteren wij ook de luidsprekerboxen bij de beeldschermen. Smartboards zijn verkrijgbaar in projectoren en touchscreen displays.

Contact

Voor de juiste Geluidsinstallatie in uw school, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie langs om samen met de klant het juiste systeem samen te stellen.

Ook toe aan een vrijblijvende (gratis) offerte? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd