logo-nav

aeb Amsterdam

Home » aeb Amsterdam

100 Volt omroepinstallatie bedrijfshal aeb Amsterdam

Ook bij aeb Amsterdam mochten wij een 100 Volt omroepinstallatie installeren.
Dagelijks komen 600 vrachtwagens met afval uit de metropoolregio Amsterdam en daarbuiten naar AEB. Inwoners uit Amsterdam brengen hun grofvuil naar de afvalpunten. Jaarlijks verwerken zij 1,4 miljoen ton afval.

Om de chauffeurs van aeb goed te woord te staan in de hallen was een goede omroepinstallatie vereist.
Wij kregen de opdracht om dit te realiseren.
Dit project vergde veel berekeningen om de verstaanbaarheid optimaal te krijgen. Dit is uiteindelijk gelukt door de juiste producten en ook de juiste plaatsing van de luidsprekerboxen. Dit soort projecten is ons specialiteit! Elk formaat ruimte is bij ons welkom (groot en klein) Alles zien wij als een uitdaging. En uiteraard zorgen wij altijd voor de juiste oplossing!

In dit project is gekozen voor meerdere omroepmicrofoons. Zo kan men op verschillende plaatsen het personeel te woord staan.
Een goede omroepinstallatie is vaak van groot belang. Helemaal bij evacuaties. Deze systemen vergen veel aandacht qua ontwerp en materiaalkeuze.

100 Volt omroep

Om een goede omroepinstallatie te krijgen, is veel kennis vereist. De verstaanbaarheid moet uiteraard optimaal zijn.
Sommige omroepinstallaties gaan samen met een muziekinstallatie. Dus deze geluidsinstallatie kan een dubbele functie krijgen, uiteraard is dat door ons eenvoudig te realiseren.

Een goede omroepinstallatie is vaak van groot belang. Helemaal bij evacuaties. Deze systemen vergen veel aandacht qua ontwerp en materiaalkeuze.
Wij werken met de beste merken en producten in deze situaties. Ook zijn installeren wij systemen die door blijven werken als de stroom uitvalt. Deze systemen draaien dan door op accu’s. Zo blijft het systeem altijd in werking. Dit geldt niet alleen voor omroep, maar indien de klant dit wenst ook voor muziek.

Ook toe aan een goede omroep/geluidsinstallatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een goede/passende offerte. klik hier voor een vrijblijvende offerte!