logo-nav

Ambassador City Centre Hotel

Home » Ambassador City Centre Hotel

Sonab geluidsinstallatie Hotel Ambassador City Centre

Dit prachtige hotel in harte centrum van Haarlem heeft een subliem restaurant, dat compleet werd verbouwd tot echt voorbeeld hoe een goed restaurant hoort te zijn. En bij een prachtig restaurant hoort natuurlijk een uitstekende geluidsinstallatie!
Wij mochten deze ruimte voorzien van een SONAB System geluidsinstallatie. Dit systeem is compleet draadloos! Alleen de baskasten hebben een 230V stekker!
De SONAB CLS luidsprekerboxen worden in een lichtrail geklikt, hier haalt hij zijn voeding vandaan! Er komt dus geen kabel aan de pas!

Muziekinstallatie Restaurant The Governor Haarlem

De SONAB CSW Subwoofers hebben enkel een 230 Volt stroompje nodig! Deze combinatie hebben wij in het restaurant dat “The Governor” heet toegepast.

Dit draadloos systeem van SONAB AUDIO heeft werkelijk waar een prachtige klankweergave! Prachtige hoge en midden tonen en de bass is enorm diep! Kortom ideaal voor de horeca die een perfecte achtergrondmuziek draadloos wilt!

Deze geluidsinstallatie is aangesloten op de muziekcomputer van DDJ-MEDIA! Deze muziekcomputer is echt voorzien van alle muziek die de klant nodig heeft!

Als u ook overweegt de geluidsinstallatie te vernieuwen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij komen geheel vrijblijvend (GRATIS) langs om een passende offerte voor u te maken.

Wilt u meer informatie over The Ambassador City Centre Hotel? KLIK DAN HIER voor hun website.