logo-nav

Basisschool Goeman Borgesiusschool

Home » Basisschool Goeman Borgesiusschool

Geluidsinstallatie Basisschool Goeman Borgesiusschool

Ook de kleinere installaties vinden wij fantastisch om te doen! Zie hier een compacte Line-array-systeem van LD-Systems.
Dit was voor ons en prachtig project! Nog nooit eerder hebben wij zo een system geïnstalleerd, maar wat een mooi geluid!
Het was de bedoeling bij Goeman Borgesiusschool om een podium-installatie te installeren in compact formaat, maar toch krachtig genoeg. Dat is zeker gelukt!

Het Curve-systeem van LD-Systems hebben wij gemonteerd aan het systeemplafond. Wij hebben het zo bevestigd dat speakers met 1 klik verwijdert kunnen worden van het plafond. Dit zal soms nodig zijn, omdat de ruimte ook voor andere doeleinde gebruikt gaat worden.
Het kleine Line-array-systeem is uiteraard ook voorzien van een Sub. Dis is een bijpassende 10″ SUBWOOFER van LD-Systems. Dit geeft echt een volwaardig geluid voor deze opstelling!

LED-Podiumverlichting school.

Ook voor een podium is een goede verlichting een vereiste! Wij hebben gekozen voor 6x LED-Par-Lampen van Showtec in RGBW! Krachtig genoeg voor een goede podiumopstelling!

Deze LED’s worden aangestuurd door de Jands Stage CL licht-controller. Deze controller behoort echt tot de beste en simpelste controller die tot nu toe is uitgebracht!  Zeer eenvoudig te programmeren en bedienbaar met een paar schuiven, knoppen en touchscreen!