logo-nav

Basisschool Het Mozaïek

Home » Basisschool Het Mozaïek

Mobiel-geluidsinstallatie Basisschool Het Mozaïek.

Deze mobiele geluidsinstallatie van het merk: LD-SYSTEMS is een topper! Compact van van formaat, actief (dus ingebouwde versterker), BLUETOOTH, en krachtig genoeg voor een podium-opstelling voor deze basisschool in Enkhuizen.

De wens van Basisschool Het Mozaïek was dat de kinderen tijdens een toneelvoorstelling goed versterkt konden worden met draadloze-micofoons. Gekozen is voor 10 draadloze headsets en 2 draadloze handhelds. Ook van het merk: LD-SYSTEMS. Top kwaliteit tegen een betaalbare prijs!
Deze aantallen tegelijk tijd is geen enkel probleem bij LD-SYSTEMS. Wij bekijken exacte welke frequenties we kunnen gebruiken tegelijk tijd. Zodat er geen storingen ontspan tussen de microfoons.

LED-Podiumverlichting voor Basisschool Het Mozaïek

In het onderwijs zijn wij ook actief. Voor Basisschool De Mozaïek hebben we een compacte en simpel te bedienen LED-Podium-verlichting-installatie geïnstalleerd. Kleuren zijn eenvoudig te veranderen d.m.v. de LED-Controller.

Geluidsinstallatie scholen

Uiteraard werken wij ook met vele soorten geluidsinstallaties voor het onderwijs. Elk project is anders, wij komen daarom ook graag geheel vrijblijvend langs om de ruimte op te nemen. Zo kunnen wij een passende offerte maken. Uiteraard installeren wij niet alleen de geluidsinstallatie, maar ook: podiumverlichting en projectieschermen en/of displays.

Hier de link naar Basisschool Het Mozaïek Enkhuizen.