logo-nav

Bedrijfshal Rijssen Pirisol B.V.

Home » Bedrijfshal Rijssen Pirisol B.V.

Geluidsinstallatie Bedrijfshal Rijssen Pirisol B.V.

Hier bij Pirisol B.V. in het prachtige Rijssen kregen wij de opdracht om de omroep/geluidsinstallatie te leveren/installeren. Pirisol B.V. is leverancier van buitenzonwering en rolluiken en tevens beschikken wij over een eigen doekconfectie-afdeling. Pirisol B.V. is opgericht in 1970 en heeft dus een ruime ervaring in de branche.

Zoals zoveel bedrijfshallen werd ook bij Pirisol allemaal losse radio’s gebruikt voor wat achtergrondmuziek. Dit is sinds enkele jaren niet meer toegestaan verzekeringstechnisch. Losse radio’s worden vaak gezien als brand-gevoelig, daarom wordt er streng geadviseerd om een centrale geluidsinstallatie te gebruiken.

Pauze-timer en omroepinstallatie

Met dit prachtige systeem van Audac is ook de pauze-tijden eenvoudig hoorbaar voor de werknemers. Deze media-speler is voorzien van 4-insteekmodules.
Bijvoorbeeld 1 voor de Timer-module (pauze) en 3 insteek-modules voor bijvoorbeeld 3 internetradio-kaarten (3-zenders) Waar je bij andere merken met losse componenten moet werken, heeft Audac 1 component (media-speler) met 4-kaarten.
Bespaard een hoop ruimte in het 19″ Rack en natuurlijk ook GELD!