logo-nav

Boom B.V. Laboratorium Leverancier

Home » Boom B.V. Laboratorium Leverancier

Muziekinstallatie in bedrijfshal Boom B.V.

Wat een mooi bedrijf: Boom B.V. in Meppel, daar zijn wij natuurlijk enorm trots op dat wij hier ook een prachtige geluidsinstallatie mochten leveren en installeren.

Bij Boom B.V. Laboratorium Leverancier was de wens een goede achtergrondmuziek voor alle werknemers. Dit is gerealiseerd door de juiste componenten van Audac Audio.

Elke zone (ruimte) is voorzien van een aparte volume en/of input-regelaar. Zo kan de volume en/of input eenvoudig bediend worden per ruimteDeze 100 Volt geluidsinstallatie van Audac geeft een prachtige klankweergave, zodat iedere werknemer optimaal kan genieten van de muziek die zij zelf kunnen kiezen op de wandcontrollers van Audac. Deze 100 volt geluidsinstallatie is voorzien van internetradio, zodat elke vertrek keuze heeft uit alle zenders uit de gehele wereld!
Wij maken in dit soort projecten vaak de presets voor de klant, zodat zij eenvoudig kunnen switchen tussen de zenders die zij zelf gekozen hebben. Zo blijft alles overzichtelijk.

De luidsprekerboxen zijn weersbestendig, niet dat hier nodig is, maar in productieruimtes is vaal veel stof/vuil aanwezig in de lucht. Deze boxen zijn dus hier uitermate geschikt voor! Uiteraard ook voor vocht!

Omdat er al een patch-kast aanwezig was bij Boom B.V. is er gekozen om hier ook versterkers en de Matrix-mixer in te monteren. Zo blijft alles bij Boom B.V. overzichtelijk.

In de kantoren zijn 6.5″ plafondluidsprekers geïnstalleerd in het systeemplafond (Ook van Audac)
Vaak worden deze werkplekken vergeten, maar een beetje achtergondmuziek in deze ruimtes is vaak van essentieel belang. De (belangrijke) gesprekken die bijvoorbeeld telefonisch gevoerd worden, zijn zo moeilijk tot niet hoorbaar voor andere mensen die eventueel aanwezig zijn in bijvoorbeeld de wachtkamer.

Bij Boom B.V. in Meppel zijn wandregelaars van Audac geïnstalleerd. Deze regelaars kunnen de volume en input regelen per zone. Sommige zones hebben ook een extra aparte 100 Volt volumeregelaar, sommige luidsprekerboxen moesten namelijk allen qua volume bediend worden.

Meer informatie over Boom B.V. vindt u hier: https://www.boomlab.nl