logo-nav

Brouwerij De Werf

Home » Brouwerij De Werf

Geluidsinstallatie Brouwerij De Werf

Wat zijn wij weer trots, dat wij deze prachtige en unieke brouwerij in Enkhuizen hebben mogen voorzien van meerdere geluidsinstallaties! Deze prachtige brouwerij dat opgezet is door de heer Post is het paradepaardje in Enkhuizen.
Vele soorten en heerlijke biertjes worden hier vers gebrouwen met passie en liefde door echte vaklieden!

Bij zo’n prachtig project hoort natuurlijk ook een goede geluidsinstallatie. Door de jaren lange samenwerking met de eigenaar in zijn andere filialen, werden wij ook in dit project betrokken.

Deze Brouwerij is opgedeeld in meerdere ruimtes. Namelijk: De BAR, Zijruimte, Grote zaal, Terras en Toiletten.
Al deze ruimtes moest afzonderlijk van elkaar bediend worden.
Om zo’n prachtig project te realiseren is gekozen voor de merken: AUDAC en SONAB Audio.
Bij de BAR kon er eigenlijk geen luidsprekerkabels getrokken worden i.v.m. de houten balken.
Dit hebben wij opgelost met het prachtige merk: Sonab Audio. Dit is echt het enige merk dat goed draadloos functioneert in de PRO-AUDIO.
SONAB luidsprekers zijn makkelijk aan het lichtrail te koppelen. Hierdoor krijgen de speakers de voeding die ze horen te krijgen. Het signaal overdracht wordt aangestuurd door een bijpassende zender.

In De Serre en entree is gekozen voor 5″ luidsprekerboxen van AUDAC op 100 Volt. In deze ruimte is een goede achtergrondmuziek van toepassing. Daarom zijn de 5″ AUDAC’s qua vermogen en klankweergave hiervoor ideaal geschikt.

Muziek in toilet was ook in dit project uiteraard van toepassing. Ook hier is gekozen voor AUDAC, maar dan de 3″ luidsprekerboxen. Voor 3″ boxen klinken de AUDAC’s echt prachtig! Zelfs een mooie compacte basweergave!

Dan de grote zaal! Hier moet een feetje gegeven worden. Maar omdat er ook een losse PA-instalatie vaak geplaatst wordt ook weer niet te krachtig.
Ook i.v.m. geluidsoverlast.

Alle ruimtes zijn gekoppeld aan en matrix-systeem van AUDAC. Het is mogelijk om iedere ruimte afzonderlijk en gezamenlijk te gebruiken. (dus 1 muziekbron per zone of in alle zones tegelijk)