logo-nav

Café De Lindeboom

Home » Café De Lindeboom

Café De Lindeboom

Ook een mooie en even goed krachtige installatie geleverd aan Café De Lindeboom in Westwoud.

Deze prachtige ruimte verdiende een goede geluidsinstallatie, die eenvoudig te bedienen was.
Gekozen is voor  10 inch installatie luidsprekerboxen van DAP Pro Audio. Deze hebben een vermogen van 300/600 Watt per box. Door de kantelbare hoorn worden de hoge tonen goed verspreidt in de gehele ruimte. De hoorns worden uiteraard door onze vakmensen geroteerd.

De 10 inch boxen kunnen maximaal worden belast door de versterker van Electro Voice.
Ook bij laag volume produceert deze versterker een goede klankweergave. Een belangrijk aspect bij een goede geluidsinstallatie!
Vele versterkers verliezen de extra lage tonen op laag volume. De Electro Voice versterkers houden deze tonen goed op niveau.
Elke ruimte verdiend zijn juiste versterker keuze. Rekening wordt gehouden met diverse factoren.

Om alles goed af te mixen passen wij diverse merken toe. Bij Café De Lindeboom hebben wij een Art mixer gemonteerd. Omdat er nog een ruimte moest worden voorzien van dezelfde muziekkeuze en de Art mixer een REC-OUT heeft, was een goede oplossing!
De volume is op deze manier eenvoudig te regelen in beide zalen.

In zaal twee is gekozen voor een AUDAC geluidsinstallatie. Met 4x AUDAC ATEO6 luidsprekerboxen en de AUDAC BASO12 baskast.
Aangestuurd door een AUDAC SMQ350 eindversterker. Ook als mixer is gekozen voor AUDAC. De PRE116 met ingebouwde bluetooth!
Top kwaliteit tegen een betaalbare prijs!!

Goede geluidsinstallatie in Horeca

Een goede geluidsinstallatie in de horeca is een absolute must! Ook de plaatsing van de luidsprekerboxen is van essentieel belang. Door het correct plaatsen van de boxen kan het volume op lager niveau blijven. De juiste spreiding van het geluid hangt van diverse factoren af. Onze kennis en jarenlange ervaring kan u hier absoluut bij helpen.

Wij ontwerpen en installeren niet alleen voor de horecabranche, maar eigelijk voor alle soorten ruimtes. Zowel kleine, als bijvoorbeeld grote productieruimtes van enorme oppervlaktes! Onze passie is: Geluid, Licht en Beeld op klein en groot niveau, Sinds 1977.

Voor een vrijblijvende offerte, neem gerust contact met ons op. KLIK HIER.

Info@koster-avl.nl of Tel: 0228-315440