logo-nav

Coolblue Tilburg Distributiecentrum

Home » Coolblue Tilburg Distributiecentrum

Geluidsinstallatie Coolblue Tilburg Distributiecentrum

Alles met een glimlach is het motto van Coolblue. Dat geldt ook voor de geluidsinstallatie! Deze geluidsinstallatie/omroepinstallatie in het prachtige distributiecentrum van Coolbue in Tilburg moest van alle wensen worden voorzien! Er moest bijna 100.000 m² gevuld worden met audioDit hebben wij gerealiseerd met het merk: Audac. Alles wordt bediend vanaf één plek met een dubbele Matrix-systeem. Door het juist opstellen van de luidsprekerboxen in de ruimtes is het geluidsniveau in elke ruimte gelijk. Op dit systeem wordt zelfs een DJ op aangesloten! Om het personeel te entertainen!

Personeel in productie/inpak-ruimtes verdienen wat extra’s, tijdens de werkuren. Dat is eenvoudig op te lossen met een goed geluids-systeem! 
Een goede achtergrondmuziek verhoogd te productiviteit! Dat is al bewezen!

Geluidsinstallatie magazijn

Op de werkvloeren is gekozen voor krachtige 8″ luidsprekerboxen van het merk: AUDAC. De mezzanines zijn voorzien van 5″ en de kantoren 3″ uiteraard ook van AUDAC. Voor alle ruimtes is gekozen voor opbouw behalve de kantines. Deze hebben plafondluidsprekers i.v.m. systeemplafond. Alle luidsprekerboxen worden gevoed door zeer krachtige 100 Volt versterkers van Audac.
Het gaat dan om meerdere 4x 480 Watt eindversterkers en diverse 4x 240 Watt’ers van AUDAC op de mezzanines.

Ieder vertrek heeft zijn eigen volume en input-keuze! Dat is de insteek van een goede geluidsinstallatie met dit soort oppervlaktes!

De laatste 3 hallen hebben wij inmiddels ook gevuld met een audio-systeem dat zijn de laatste 36.000 vierkante meters.
De totale oppervlakte is bij a 100.000m2 die wij mochten vullen met AUDAC Audio! 

Op de geluidsinstallatie bij Coolblue wordt zelfs een D.J.  zo nu en dan aangesloten om het personeel te entertainen!
Deze geluidsinstallatie is daar ook krachtig genoeg voor!

100 Volt Omroepinstallatie Coolblue

Niet alleen was de geluidsinstallatie bedoeld voor achtergrondmuziek, maar ook bedoeld voor omroep bij eventuele calamiteiten of het omroepen van boodschappen. Ook dit systeem van AUDAC is hier uitermate geschikt voor!