logo-nav

Distributiecentrum DHL Nieuwegein

Home » Distributiecentrum DHL Nieuwegein

Geluidsinstallatie DHL Distributiecentrum Nieuwegein

Wederom een distributiecentrum voorzien van een 100 volt geluidsinstallatie. Ditmaal bij DHL in Nieuwegein.
Dit prachtig nieuw gebouwde distributiecentrum zijn honderden mensen elke dag productief. Hoe kan je nou personeel optimaal verwennen? Natuurlijk met een goede achtergondmuziek. Muziek is tegenwoordig onmisbaar. Dat geldt natuurlijk ook voor op de werkvloer.
Bij dit project is gekozen voor een Audac 100 Volt geluidsinstallatie. Deze worden aangestuurd door een matrix-systeem ook van het merk Audac.

Audac is het nummer 1 merk voor voor dit soort gebouwen! Er bestaat geen beter merk! Door het uitgebreide assortiment en hoge kwaliteit, passen wij daarom ook geen ander merk toe. In veel ruimtes hangen helaas nog de 100 volt muziekbollen, ter grote van een voetbal. Deze geven geen volledige klankweergave en presteren ondermaats. Helaas worden ze soms ook wel eens toegepast.

Door het toepassen van de juiste luidsprekerboxen van Audac, klink het als hifi op de werkvloer! Top-kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs!

Muziek is regelbaar per sector: Kantoren, werkvloer begane-grond en mezzanines. Ook de regelaars van AUDAC zijn digitaal, dus aangesloten via UTP!
In elke ruimte kan zo de input en volume makkelijk bediend worden!

Wilt u ook een professionele geluidsinstallatie op de werkvloer? Klik dan hier voor een vrijblijvende offerte.