logo-nav

Oorlogsmuseum Medemblik

Home » Oorlogsmuseum Medemblik

AV-Oplossing Oorlogsmuseum Medemblik

Wat een prachtig project was dit weer! Dit theater bij Oorlogsmuseum in Medemblik wordt gebruikt als podium en als bioscoop. Hier was de wens om dit te combineren. En dat is goed gelukt! Gekozen is voor een geluidsinstallatie van AUDAC, namelijk 2x AUDAC Giax kolom-zuilen gecombineerd met 2 AUDAC Baso12 subwoofers! De Giax’s hebben 24x 2″ speakers, deze geven een spreiding van 170 graden! En leveren een vermogen van 240/480 Watt per zuil!
De zuilen worden ondersteund door 2x 12″ passieve subwoofers, namelijk de AUDAC BASO12. Goed voor 500/1000W per sub! Echt een prachtige klankweergave! Zowel voor film als theater!

Er moest een basisstation aanwezig zijn om alles aan te sturen. Daarom is er gekozen voor de AUDAC-mixer. Op deze mixer kan een externe live-mixer (gebalanceerd) op worden aangesloten. Zo is er altijd een basis, voor eenvoudige bediening. Mocht er een band willen inpluggen, dan kan dat met 2 XLR-kabels. De beamer (films) wordt wel afgespeeld rechtstreeks op de AUDAC-mixer.
De versterker is een AUDAc SMQ500. Goed voor 4x 500 Watt!

Beamer bioscoop

Voor deze opstelling is er gekozen voor een krachtige Panasonic Laser projector.
Wat een lichtopbrengst! 8000 Lumen met Laser-lamp! Full-HD in top-kwaliteit! De beamer zelf is prachtig weggewerkt (door eigenaar) in een houten-constructie.

Het scherm zelf is 5 meter breed en brengt het beeld echt in top-kwaliteit!

LED-Verlichting Podium

Ook moest het podium worden voorzien van LED-Verlichting, omdat er ook optredens zijn met o.a. artiesten. Wij hebben gekozen voor RGB-W-LED-Verlichting van ShowtecKrachtige LED’s die worden aangestuurd door één van de beste LED-controller die er te koop is. Namelijk de Jands Stage CL! Wat een prachtige controller is dit! Enzo eenvoudig in gebruik!!! Echt een must voor elk klein-theater!

Wilt u meer informatie over: Oorlogsmuseum Medemblik.