logo-nav

Fetim Group

Home » Fetim Group

Muziek op de werkvloer bij Fetim Group Distributiecentrum Amsterdam.

Wat zijn we weer enorm trots, dat we weer een enorm distributiecentrum mochten voorzien van een geluidsinstallatie. Dit keer was onze klant: Fetim Group in Amsterdam. Dit nieuwe complex is medio begin 2019 opgeleverd. Ook hier was vraag naar een goede geluidsinstallatie voor alle werknemers. Internetradio van top-kwaliteit was de wens. Deze wens hebben wij uiteraard laten uitkomen met het merk: AUDAC. Alle hallen/mezzanines en kantoren zijn voorzien van 100 Volt luidsprekerboxen van AUDAC.
Top-kwaliteit tegen een betaalbare prijs!

Voor de grote werkvloeren hebben we gekozen voor 8″ luidsprekerboxen van AUDAC op 100 Volt. Zeer krachtig en geven een prachtige volledige klankweergave! Uiteraard hoor hier een mooie bas ook bij.

De mezzanines zijn uitgerust met 5″ 2-weg luidsprekerboxen, ook uiteraard op 100 Volt! Deze luidsprekerboxen hebben een vermogen op 100 Volt van maar lieft 40 Watt! Dit vermogen zal nooit gebruikt worden, maar de klankweergave is prachtig!

De kantoren en kantine moesten we natuurlijk ook niet vergeten. Deze zijn uitgerust met 6,5″ plafondluidsprekers en andere vertrekken met 3″ 2-weg opbouwluidspreker-boxen van AUDAC , ook voorzien van een U-beugel dat is bevestigd aan de kabelgoten.

100 Volt omroepinstallatie

Uiteraard moest er ook gedacht worden aan omroep. In elke zone kan er apart omgeroept worden, of alle zones in één keer!
Het muziek wordt afgespeeld met de bijbehorende internetradio van AUDAC. Uiteraard kan er ook een ander apparaat worden aangesloten, zoals iPhone/cd-speler, enz.

Meer informatie over FETIM zelf  vindt u hier.