logo-nav

Hotel Hampshire – Babylon Den Haag

Home » Hotel Hampshire – Babylon Den Haag

Geluidsinstallatie Hotel Hampshire – Babylon Den Haag

Voor dit prachtige hotel mochten wij de geluidsinstallatie compleet vernieuwen.
Omdat de ruimtes al voorzien waren van plafondluidsprekers, hebben wij ook wederom gekozen voor deze speakers. De gaten in het plafond diende groter gemaakt te worden. De bestaande speakers waren van een een klein formaat. Deze gaven geen mooie klankweergavedaarom hebben wij gekozen voor 6.5″ plafondluidsprekers van AUDAC AudioDeze plafondspeakers geven een mooie basweergave, ook op 100 volt! Door het 2-weg systeem is de klankkleur volledig! 
Deze AUDAC plafondspeakers hebben een grill met magneet-connect. Dus eenvoudig te installeren en bij een eventuele defect ook simpel te demonteren. Ook geeft deze grill een luxe design!

100 Volt geluidsinstallatie Hotel Babylon Den Haag

Om de speakers aan te sturen in de verschillende ruimtes is gekozen voor 100 volt eindversterkers van AUDAC Audio, dit geldt ook voor de mixers. Deze combinatie is ideaal. In sommige gevallen werken we met meerdere merken in een project, dit om het beste resultaat te krijgen qua geluid of eventueel ook budget. Wij werken alleen met merken waar wij zelf 100% achter staan! Zowel qua klank als kwaliteit/garantie! AUDAC geeft zelfs 5 jaar op al hun producten! Top kwaliteit tegen een betaalbare prijs!!

Voor een (gratis) vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij installeren door heel Nederland!