logo-nav

Moskee Ayasofy Rotterdam

Home » Moskee Ayasofy Rotterdam

Geluidsinstallatie Moskee Ayasofy Rotterdam

Deze prachtige nieuwe moskee hebben wij voorzien van een complete nieuwe geluidsinstallatie.
Ook in deze prachtige moskee was natuurlijk de wens dat de geluidsinstallatie optimaal moest functioneren. Dit hebben wij gerealiseerd met een zone-systeem. Wij hebben meerdere merken moeten toepassen om dit te realiseren. Omdat Moskee Ayasofy in Rotterdam vele vertrekken heeft, moesten deze apart bediend worden qua volume. Elke ruimte heeft daarom een eigen 100 Volt volumeregelaar. Zo kan iedere vertrek zijn eigen  volume bepalen en zelfs uitschakelen indien gewenst. Dit is mogelijk in de ruimte zelf maar ook gecombineerd met een centrale-bediening.

100 Volt geluidsinstallatie Moskee

Omdat ook in moskeeën deze ruimtes vaak apart bediend moeten worden, kiezen wij ook hier vaak voor 100 volt installaties.
Een 100 Volt geluidsinstallatie is vaak ook hier de beste oplossing.
Ook een belangrijk onderdeel is de microfoon. De imam (spreker) moet optimaal verstaanbaar zijn. Dit realiseren wij met diverse oplossingen. Veelal met Draadloze headsets of met losse condensator-microfoons.

Ook toe aan een nieuwe geluidsinstallatie? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen een gratis en vrijblijvende voor u maken. Uiteraard komen wij graag vrijblijvend langs op locatie!