logo-nav

Podiumverlichting Slootermeerschool

Home » Podiumverlichting Slootermeerschool

Podiumverlichting Slootermeerschool

Bij Slootermeer School in Amsterdam hebben eerder de geluidsinstallatie in de aula geïnstalleerd, samen met de podium-microfoons.
Omdat deze ruimte compleet werd verbouwd moest er ook aandacht besteed worden aan het complete podium. Wij hebben de bestaande geluidsinstallatie opnieuw geïnstalleerd, maar uitgebreid met een LED-podiumverlichting. Uiteraard in RGBW.
Gekozen is voor het merk: Showtec.
De lichttafel is de Jands Stage CL ! Dit is echt de ideale LED-controller! Zeer eenvoudig in gebruik en ook nog eens betaalbaar! Te bedienen met de faders en op de ingebouwde touchscreen!
Ook werd aandacht besteed aan de ophanging van de LED-parren. Deze zijn bevestigd aan de constructie van het gebouw en aan de door ons geleverde TRUSS.

Projectiescherm en beamer:

Omdat er ook beeld aanwezig moest zijn, hebben we gekozen voor een laser-beamer van het merk: OPTOMA. Prachtig beeld in 16:9 formaat.
Laser-beamers geven een super strak beeld en hebben als voordeel dat de lamp niet verwisseld hoeft te worden. Deze gaat zeker 20.000 uur mee!
Het projectiescherm is van het merk: Projecta. Deze wordt handmatig bediend.

Ook kreeg de geluidsinstallatie een kleine update. Zo werden er extra podium-microfoons geïnstalleerd en zijn er draadloze-microfoons van het merk LD-systems toegevoegd.