logo-nav

Restaurant 212 Amsterdam

Home » Restaurant 212 Amsterdam

Geluidsinstallatie Amsterdam Restaurant 212

In dit prachtige restaurant aan de Amstel in Amsterdam, mochten wij ook hier een prachtige geluidsinstallatie installeren.

.
De klant wilde een compacte geluidsinstallatie die een perfecte klank kon weergeven. Dit is gerealiseerd met 6x satelliet op de 16 ohm stand. Compacte 2-weg satellieten met een 6.5″ woofer, die hier fungeert als hi and midrange-speaker. Dit omdat deze worden ondersteund door 2x  SUBWOOFERS! Zo krijg je een perfect 3-weg-systeem.

Subwoofers in Restaurant

Omdat in dit prachtige restaurant aan de Amstel de klank perfect moest zijn, worden de  satelliet-luidsprekers versterkt met 2x 10″ subwoofers.
Om een ideale klank te realiseren, worden vaak subwoofers toegepast! Zo krijg je echt een prachtig resultaat audio gebied!

Wel was er één eis: De subwoofers mochten niet in het zicht. Daarom is er samen met de architect een oplossing bedacht.
De subwoofers zijn verborgen achter een RVS-rooster onder de bar. Zo zijn ze uit het zicht maar geven toch een perfect resultaat!
De bar heeft een behoorlijke lengte in Restaurant 212. Dit gaf de mogelijkheid om de gehele te ruimte benutten met ehttps://www.koster-avl.nl/wp-admin/post.php?post=2189&action=edit#en mooie diepe bas.
Daarom hebben we aan beide einde van de bar de subwoofers verborgen op een prachtige, maar eenvoudige manier.

Een goede geluidsinstallatie in een horecagelegenheid verdient veel aandacht. Omdat wij van Koster AVL al tientallen jaren hierin actief zijn, weten wij de beste installatie aan te bieden voor alle soorten ruimtes!

Wilt u een passende offerte voor uw onderneming? Vraag deze dan vrijblijvend bij ons aan! Wij werken met vele merken.
Wij ontwerpen en installeren het gehele project van A tot Z.!

Ook leveren wij uiteraard: beeldschermen, beamers, LED-lampen, Trussen. En zelfs verhelpen wij akoestische-problemen.