logo-nav

Restaurant De Mastenbar

Home » Restaurant De Mastenbar

100 Volt Geluidsinstallatie Restaurant De Mastenbar

Bij de grote verbouwing van Restaurant De Mastenbar in Enkhuizen is de complete geluidsinstallatie vernieuwd. Er is gekozen voor Electro Voice EVID luidsprekerboxen gecombineerd met QSC Baskasten. Alles is 100 Volt! Behalve in de serre, hier is de actieve subwoofer van Audac in het plafond weggewerkt. Deze krachtige geluidsinstallatie wordt aangestuurd door 3 versterkers van AUDAC. Iedere eindversterker levert 4x 240 Watt.

Het Restaurant is opgedeeld in 8-zones. (6x binnen en terras in 2-zones) Elke zone is geheel afhankelijk van elkaar te bedienen, zowel qua input als volume!
De matrix-mixer van Audac is gekoppeld op het netwerk, de klant kan zodoende alles zones bedienen via een tablet. Hoe makkelijk kan bediening het zijn!
Audac staat op nummer 1 als het gaat om audio. Neem contact met ons op voor een gratis offerte.

Akoestische panelen

De akoestiek verdiende ook enige aandacht. Plafonds en wanden zijn daarom voorzien van deze akoestische panelen. Alles is zo berekend dat de nagalm nu vrijwel verdwenen is. De panelen zijn in vele kleuren leverbaar, zo dat ze toe te passen zijn in elk interieur.
Heeft u ook problemen met de nagalm in uw restaurant? Neem gerust contact met ons op, wij helpen dit probleem op te lossen.

Beamer-installatie

Ook zal er vergaderd of live voetbal gekeken gaan worden, de keuze was snel gemaakt! Een krachtige laser-beamer van Panasonic. Omdat er veel lichtinval is, zal het beeld met een gewone beamer snel vervagen, deze projector is 6000 Ansi. Lichtopbrengst genoeg dus voor deze ruimte!

Meer informatie over Restaurant de Mastenbar vindt u hier.