logo-nav

Restaurant Wok of King

Home » Restaurant Wok of King

Geluidsinstallatie Restaurant Wok of King in Loon op Zand

Bij goed eten, hoort natuurlijk ook een goede achtergrondmuziek! In dit project is gekozen voor Audac versterkers en mixer met speakers (opbouw) en DAP Audio plafondluidsprekers (inbouw).
De opbouw luidsprekerboxen zijn de 5″ WX502 op 100 Volt. In deze ruimte was het niet mogelijk om te kiezen voor inbouw-speakers. De plafond hier is een vast plafond en er waren geen openingen aanwezig.
In het grote restaurant daarentegen, kon er wel gekozen worden voor inbouw-speakers. De gehele ruimte is namelijk voorzien van systeemplafond.
Omdat de klant ook voorkeur had naar plafondluidsprekers, moesten we er wel vele plaatsen. Het is namelijk een laag plafond, en bij lage plafonds moet de spreiding van het geluid wel optimaal blijven. We hebben gekozen voor 5″” 2-weg plafondluidsprekers van DAP. Deze klinken prima en zijn ook nog eens voorzien van een magneetgrill. Deze zijn dus eenvoudig te monteren en indien nodig makkelijk in elke RAL-kleur te spuiten.

Tip:
Het is zelfs mogelijk met inbouw-speakers om subwoofers te plaatsen in plafonduitvoeringen. Deze zijn niet in het zicht maar vullen het geluid enorm aan!
Zo creëer je een volwaardige klankweergave!
Meer informatie over Wok of King zelf vindt u hier.

Geluidsinstallatie horeca

In elke horecagelegenheid is muziek een absolute must, van café tot hotel.Wij installeren kleine en hele grote geluidsinstallaties! 
Voor een vrijblijvende offerte, kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.